Thailand 21/12-2011

Hihi
Det gick att ha blomman UNDER tofsen också, jisses vad pent! Idag planerade vi att ligga i solen hela dagen så när jag tar denna bilden står Pierre i bakgrunden och utför vår dagliga morgonrutin - nämligen att smörja in kroppen med solfaktor.
.
Sand
Sand, sand och åter sand. Underbara sand!
Vi hade planer på att dra med en påse sand hem men vi missade tydligen det för vi har bara med oss den sanden som hängde med lite oinbjudet i klädfickor och under skorna.. Äsch, vad säger jag, den är välkommen ändå! Känns gött att en liten bit av Kata Beach ville följa med oss hem :)
Ps, kolla Pierre röda fossingar! Vi hade båda två en go sandalbränna efter några dagar..
.
Nyduschad och fräsch!
Efter en heldag på stranden är det helt underbart att kasta sig in i en dusch och skrubba av kroppen från allt salt och all sand så att man känner sig helt ren igen ♥ Efter denna dusch kan jag varmt rekommendera boken ni ser ovan - Zombie survival guide! Läs den. Helt seriöst en av de viktigaste böckerna jag läst. Däremot så har jag haft en del zombiemardrömmar det senaste :/
.
Vi beställde nudelsoppa på ett ställe som smakade ingenting - möjligtvis smakade det liiite papper med inte mer än det.. Som tur var så fanns det kryddor till hand där man kan välja mellan starkt, jävligt starkt eller ÅT HELVETE STARKT. Det fick soppan att smaka lite mera :)
.
Den här kvällen gick vi till ett nyöppnat lyxhotell för att ta en drink (för mig) och ett glas whisky (för Pierre) och efter denna erfarenhet så måste jag säga att jag föredrar de mindre hotellen, de som inte är så pampiga och de får gärna ha lite skavanker. I notan tog de även med sin dricks inräknat vilket kändes lite halvroligt.. Nja, det var fint men näh.
.
Efter lyxhotellet klampade vi ner på stranden och lät vågorna slå lite på våra ben medan vi gick bort mot våran del av stranden. Lamporna lyste så lägligt att jag inte kunde låta bli att ta en skuggbild höhö.
.
Skojade bara! Glömde ju bort att vi gick till en annan strandrestaurang innan vi gick ner till vattnet först och tog en öl och en margherita :) Kul att se Pierre med en snusdosa förresten - ett av hans nyårslöften av att sluta snusa och han har klarat sig i två dagar snart. Heja, heja baby! ♥
.
Det här är en lykta som står på ett 30 cm högt bort rätt i sanden! När vi gick längs med vattnet kom vi fram till en liten strandbar som de ställer upp när solen går ner och där satte vi och och drack en varsin Chang :) Jag tror att jag skickade ett sms till mamma den här kvällen och berättade hur lycklig jag var just i det här ögonblicket för den känslan man fick när man hörde vågorna slå alldeles vid fötterna var obeskrivlig... Och sen satt ju Pierre och kramade på mig bredvid. Det var huvudsaken ♥ Jag blir nykär och lite tårögd när jag tittar på det här bordet för vad jag inte visste i det här ögonblicket var att Pierre skulle fria till mig vid just det här bordet 6 dagar senare ♥ Jag älskar dig Pierre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0