Bio

Jag och Pierre gick på en mysig dejt och såg premiären av "Thor" i onsdags kväll!
Den var SJUKT bra men jag rekommenderar nog inte att se den i 3D.. Effekterna såg lite billiga ut då.
Filmen får 9/10





Innan bion tog vi en varsin öl utomhus och tjötade i restaurangen bredvid biografen, jättemysigt :)
Väl till filmen drog vi med oss följande:
  • En STOR popcorn
  • En STOR snacks
  • En STOR dricka...
Fan vad de måste tjäna på detta för vi lämnade kvar typ hälften.. Suck!
Efter bion åkte vi första bästa spårvagn hem och slockade under täcket på en sekund för vi var helt slut båda två.

Tack för en underbar kväll hjärtat!


Back to reality

Nu börjar jag äntligen komma i fas efter att ha varit i Belgien..
Jag sover på TOK för länge (till halv 11 varje dag typ) och känner mig helt konstig i huvudet.
Men idag, som sagt, är det ÄNTLIGEN  bra igen! Detta firar vi med en spelning i Vänersborg, tjohooo :)

I onsdags var jag - som vanligt - med Angelica :)
Lilla Alice gjorde sitt absolut första dyk på babysimmet och hon tog det som en riktig kvinna och strålade lika ljust som vanligt när hon kom tillbaka upp över ytan.
Det är farligt att vara med dem... Jag vill också ha en liten skrutt <3

 

:)

Groezrock 2011 - part 4

Sista delen!
Jag har skrivkramp nu.

Söndagen är alltså här nu och det är dags för hemfärd! Min klocka ringde 8.00 så då gick jag upp och käkade frukost, rullade ihop min sovsäck och väckte min man.
Klockan 10.30 var vårat tält ihop-packat, vi hade fått i oss ägg & bacon och alla stod redo för att rulla bort sin packning till bussen. Alla förutom Lund och Frasse som redan var där eftersom de hade sovit där UTAN ATT HA PLOCKAT IHOP SITT TÄLT!
Tack vare det så satt vi utan vatten i stekande hetta en timme extra vid parkeringen och väntade på att de plockade ihop sina saker :P
Men lättnaden när de kom tillbaka och bussen började sin långa färd hem till Sverige igen var obeskrivlig, för även om man inte vill åka därifrån så finns det no place like home.



I Belgien/Tyskland är det redan sommar och alla träd är fulla med löv.
Vad händer i Sverige?
Jo träden får lite KNOPPAR?! Vad i hela fridens namn kan inte vi också redan ha sommar här för??
Ge tillbaka den 30-gradiga värmen och de lövfyllda träden till mig.

Hemresan kändes evighetslång men vi är ett påhittigt gäng så vi fördrev tiden med bland annat:
  • Musikquiz!
  • Skattjakt, Pierre råkade hitta stöldgods när han pissade i buskarna..
    Vi hittadeseriöst ett smyckesskrin men ett pärlhalsband och klockor i...
  • Sööööömn!
Det värsta under bussfärden var nog att min röv nästan intog en ny form tack vare allt sittande.
Jag kände tygsmak i röven och min stackars svanskota hotade med att döda mig x antal gånger...

Vi gjorde även ett stopp där Fabbe Fabbulito tog jättefina bilder på CV i solnedgången:

 

Fiiiint!

 


 

Sista bilden för denna resan får mitt hjärta stå för! Här sitter vi på färjan mellan Tyskland och Danmark, vilket betyder att den värsta delan av bilresan är färdig :D
Snart hemma!

 

 


 

Som några sista ord vill jag bara ge ett STORT tack till Frasse som har kört typ 70% av hela bilresan :)

Och till alla ni som var med och förgyllde den här festivalupplevelsen: NI ÄR GULD!

Groezrock - tack som fan.


Groezrock 2011 - part 3

Herregud var jag skriver... Men jag har nämnt förut att jag endast skriver för att komma ihåg så därför försöker jag få med ALLT!
På tal om det så har jag glömt att berätta om Fabians lilla missöde med en tysk trottoarkant första kvällen.. Han snubblade till och trampade snett, ett litet missöde som ledde till att han gick runt med kryckor under HELA festivalen. Fyfan vilken kämpe :D
Jag fyller i när jag kommer på att jag har glömt något så jag får ursäkta om jag bryter från historien ibland.

Lördagen har härmed börjat och redan klockan 8 var det olidligt varmt i vårat jättetält så vi tog våra stolar och satte oss med en varsin öl i morgonsolen och väntade på resten av the crew :)
När alla hade vaknat så stack killarna iväg för att hämta sina instrument i bussen eftersom lördag betyder att det är spelningsdags! 12.50 skulle de vara på scen så jag tror tyvärr inte ens att hälften av alla människor hade vaknat vid den tiden. Jag och Anna hade hand om filmkameran och nästan längst fram och filmade hela spelningen som var det bästa jag sett dem göra! Jag säger inte detta som en flickvän till sångaren för jag gillade CV redan när jag var 15 men JÄVLAR vilket band det är alltså.. Slår inte den nya skivan nu så tänker jag gå berserk på musikindustrins alla topshots och sparka dem i öronen.

Värmen under den här spelningen gjorde mig och Anna SJUKT hungriga och olidligt törstiga så vi sprang iväg och käkade medan killarna lämnade tillbaka sina instrument i bussen. Spana in den här lådan med spaghetti bolognese:



Efter att ha ätit så kollade vi på Sugarcult som var asballt! Efter det stack vi vidare till Dashboard Confessional som jag aldrig hade hört tidigare. Nu i efterhand undrar jag vart fan jag har hållit hus för att ha kunnat missa detta?! Killen står alltså på scen med en akustisk gitarr helt ensam på Mainstage.... Jag var helt förtrollad!



Här kommer en liten rad med bilder som jag inte kan placera helt rätt under dagen, men de är fina:









Mr Lund sprang runt och busade med Fabbes kryckor och om man har lite alkohol i kroppen kan det lätt bli lite vingligt för den ovane. Då ramlar man.
Förövrigt så tryckte Lund lite smått ovilligt i sig en hel viagra mitt på dagen!
Jag känner inte till följderna utav detta men jag vet att en av de andra killarna som svalde en senare hälsade på oss med helflagg. Det var konstigt.



Dagens citat har Anna tagit hem:
"Fuck you!"
Inte så jätteroligt bara när ni läser det sådär kanske men om ni tänker er att en äkte "woo-girl" springer fram till en liten Anna och sprutar vatten på henne och skriker "Woooooo!!" så vet ni varför Anna tar ton och försiktigt piper ut sig "fuck you!!" xD HAHAHA <3



Tack vare den här mannen var Belgien och den här festivalen världens bästa upplevelse :)
Jag älskar dig Pierre <3



Jag sa ju att jag skulle bränna mig på näsan!





Jag vet inte vart jag ska ta vägen med all lycka den här resan har gett mig!
Ett av de lyckligaste ögonblicken gav min man mig när vi såg The Used och han brast ut i gråt. Det blev för mycket känslor och minnen så han bara sprack och det var så jävla fint <3
Förövrigt så var The Used bäst på den här festivalen och vi hade inte kunnat avsluta detta bättre!



Personlig favorit: I caught fire



Efter detta gick vi och la oss så jag tackar återigen för att ni orkat plöja igenom ett tredje inlägg!
Köss <3

Groezrock 2011 - part 2

Klockan 08:30 ringde min klocka och eftersom jag alltid är den som kommer upp först så ställde jag mig upp och väckte så många jag kunde direkt - inte jätteuppskattat...
Jag glömde för fasen nämna att 4 till av våra härliga vänner mötte upp oss under gårdagens spektakel;
vi välkomnar därmed Sanna, Erik, Walle och John in i gemenskapen - TJOHO!!
Efter många om och flera men så kom vi oss iväg där Pierre tagit över som chaufför vidare till Belgien och Meerhout.
Solen och värmen var ett faktum och eftersom vi var 13 svenskar så var glädjen över oss hela vägen fram även om vi var halvvägs till att smälta ihop till en enda svettpöl i bussen. Vi hade bara 2 fungerande fönster.... Längst fram...

Jag har nämnt flera gånger nu hur fint vädret var på nervägen och även när vi parkerade bussen och packade ur all packning så var solen oss i nacken.
MEN!
När det (äntligen) var dags att gå bort till campingen men alldeles för många kilo packning bestående av tält, sovsäckar, öl, vin, väskor och stolar - då kom regnet......
Och det slutade inte förrän 1 timme senare ungefär - PRECIS när allas tält var uppe och allting var sådär störande fuktigt.. :P Jag och Pierre hade köpt ett helt nytt tält som vi aldrig hade slått upp innan och av ren vilja fick vi upp det på typ 5 minuter. FANTASTISKT! Vi var såååååå nöjda efteråt:



Eftersom vårat tält var störst så körde vi lite ölförtäring i förtältet medan de sista dropparna föll utanför.







Jag har jättesvårt att komma ihåg ordningen på hur allting vi har varit med om har hänt i men det jag minns är att det är fredag på de här bilderna och vi har ännu inte hämtat våra festivalpass.
Det enda viktiga som skulle hända idag var att Millencolin skulle på scen plus att Pierre absolut ville dra med mig på Every time I die.
Sagt och gjort - festivalpassen hämtades, vi drack öl, kollade först och främst på Thursday (tyckte inget speciellt om dem, lite tråkiga), sedan gick Millencolin på klockan 6 och de var UNDERBARA som vanligt!! Vi gjorde ett tappert försök att smsa Nikola innan de gick på för att be dem nämna att CV spelar nästa dag men vi fick inget svar så jaja ;)
Efter Millencolin så spanade vi in Every time I die en liten stund när Pierre plötsligt inser att Nikola har ringt....
WHAAAAAAAAAAAAAT?!
Vi kutade ut, mötte Anna och Jocke vid merchtältet och blev inbjudna till deras turnebuss backstage :)
Låt oss bara ta ett djupt andetag nu allesammans och verkligen ta till oss att vi var inne i deras turnebuss. Millencolins buss. Tillsammans med Millencolin. Drickandes deras öl och pratandes med dem. I mina vildaste drömmar hade jag aldrig kunnat föreställa mig ett lyckligare ögonblick, men ack så tokigt att det bara blev bättre under kvällens gång!

Efter ett tag så ska Nikola demontrera sina sjuka "slussarskills" för att få in oss till det riktiga backstage, där alla de andra banden spelat under kvällens gång sitter och chillar.. Herregud..
Jag trodde jag skulle hoppa upp i det obefintliga taket (vi var utomhus) av lycka när jag såg att Danko Jones hade sin loge bredvid Millencolins.. Och att Cirka Survive hade sin loge mittemot?! Starstruck x 5 miljoner.

Tyvärr så var rummen tomma och senare fick jag höra att Danko Jones låg och sov............... (Däremot träffade jag deras manager som var svensk och skittrevlig!)
Cirka Survive var inte där MEN vi träffade Anthony Green och resten precis innan vi skulle gå, de satt i bussen och skulle åka vidare när Anna plötsligt för andnöd eller nåt.. Haha Pierre fick dra henne fram till Anthony och när han frågade vad hon hette så glömde hon bort sitt namn xD HAHA SÅ SÖÖT!
Kvällen avslutades med lite bilder innan vi skulle gå och den här kvällen kommer jag minnas för all framtid :)

Mathias Färm, minns inte namnet men han var med Danko Jones-killarna, Pierre och jaaaag!
Den här bilden har jag faktiskt fått äran att få skicka till mr Färm himself bara för att han var så nöjd med att ölen ser pytteliten ut i hans hand ;D Och nu har jag hand nummer, TJOHOOOOOO!!!

Efter detta kalaset - som var det bästa på hela resan - så gick vi tillbaka till tälten och somnade gott under våra sovsäckar :)

Dagens citat står jag själv för:
"Glöm inte bort att du älskar mig nu sörru!"

Med de raderna tackar jag för inlägg nummero 2 och fortsätter skriva ett tredje alldeles strax :)

Groezrock 2011 - part 1

Jag vill starta detta inlägget med att säga att jag har så mycket att berätta att jag kanske inte har tid för att göra klart detta idag.. Jag vill få med ALLT!
Min tanke är att dela upp det i några delar, typ avresa, festivaldagarna och hemresa.. Men vi får se hur det blir, vissa delar har jag säkert mindre att berätta om :)

Allt detta började hursomhelst i onsdags när jag och Anna kom på att vi borde strunta i att sova natten mellan onsdag och torsdag, vi skulle ju trots allt mötas upp på centralen 04.30. Sagt och gjort, vi höll oss vakna allihopa! Jag och Pierre satt hemma hos oss och försökte fördriva tiden bäst det gick men tiden vägrade gå snabbare.. Vi ville bara iväg!
Klockan 05:00 hoppade vi av tåget i Kållered och en halvtimme senare rullade bussen iväg mot första färjan som skulle ta oss över till Danmark.
Passagerarna var: Frasse, Agge, Fabbe, Lund, Robin, jag, Anna, Pierre och Jocke! Världens bästa crew!

Det har tagits 1000 och åter 1000 bilder under den här resan så jag kommer bara lägga upp en bråkdel av alla som finns...

Under hela resan ner till Tyskland och Belgien delade jag, Anna och Jocke på baksätet - min man hamnade längst fram så vi nöjde oss med slängkyssar lite då och då. Haha..

Ju längre neråt vi körde på vår planet så kände vi hur det blev varmare och varmare, redan i Danmark bytte vi allihopa om till ett par shorst och kastade bort ALLT vad tröjor och cardigans hette - det var överflödigt.
Klockan 8 på kvällen (tror jag?) så anlände vi till en liten skogsglänta/by i Tyskland aka Menden. Vi öpnnade upp varsin öl och tittade på det ena bandet som skulle spela innan CV's första gig på denna resan, det föll mig inte alls i smaken. Ni vet sån där skrikig musik där sångaren är en tjock skinhead? Där har ni det.
MEN efter det så gick CV på "scen" och jag var lika nöjd som en nyammad bebis. Tätt därefter bjöds det på kycklingspett, tysk korv och JÄTTEGOD SALLAD som vi fick komponera ihop och grilla själva - mysfaktor 50! Jag skulle nog vilja påstå att den här kväll en var en av de konstigaste och märkligaste jag någonsin upplevt och det blev inte bättre när vi blåste upp vår luftmadrass i lokalen de spelat i och sov över där. Haha!

Dagens citat står allas våran Agge för:
"I'm going to town with you guys!!!"
Svar ja, det går bara att förstå om man var där. Men låt oss bara säga att det var ROLIGT!!

Med de små raderna avslutar jag inlägg nummer 1 och fortsätter på nästa medan ni läser igenom detta.
Auf wiedersehen!

Packning in progress

Igår satt jag och min man och packade inför kommande festivalhelgen i Belgien!
Vi åker imorgon på morgonen, eller ah, det är mer på natten på jag funderar seriöst på att skita i sömnen inatt... Får se!
Hursomhelst, jag tänkte visa er hur vårat vardagsrum ser ut när det är packning och skit överallt:



Haha!
Vi ska måla om härinne så ni kommer förhoppningsvis aldrig mer behöva se dessa PISSGULA väggar igen.
Påtal om det så ska vi i princip måla om i hela lägenheten för det ser helt tokigt ut som det är idag :P Meeeen det är en annan historia, nu packar vi ju som sagt inför Belgien.
Vi åker alltså¨imorgon klockan 05:00 från Kållered med "CV-bussen" och den är fylld med 9st underbara människor! Åååååh jag är så pepp inför detta så jag spricker :D
Innan avgång ska jag hinna köpa mat, sola och hänga lite tvätt.. Men det hinner jag :)

GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG!
Ps. I Belgien kommer vi ha strålande solsken och temperaturer mellan 24-26 grader. MOHAHA!
Lovar att stolt visa upp min vidbrända näsa när jag kommer hem på söndag ;)

En eftermiddag med Rogge!





Det är svårt att beskriva hur underbart vi hade det här...
Det var soligt, vi hade varsin öl, vi hade köpt ölkorv och vitlöksoliver PLUS att vi inte hade setts på länge.
SÅ det blev 2-3 intensiva timmar av skvaller, uppdateringar och vanligt tjöt innan jag fick sätta min lilla röv på bussen hem till Götlaborg :) Puss på den här dagen, jag är sååååå nöjd!
<3

Om förra inlägget :)

Kanske dags att jag berättar lite om bilderna som jag la upp i det senaste inlägget..

  • Den första är en bild från fiket Brogyllen! Jag och min syster satte oss där och väntade in vår gode vän Kristian som ägnade några timmar åt oss :) Jag beställde en bit jordgubbskaka (eller vad det nu är..) och en kopp te, men inte trodde jag att jag skulle få en HEL KANNA med te! Plus att hon erbjöd mig påtår när det hade tagit slut.. Herre milde vilket te-fest det fick bli :)
  • Nästa bild då... Well det är jag i duschen. Plus att jag håller i en öl! Det var kvällen för CV's releasefest på Henriksberg och jag var ensam hemma medan killarna soundcheckade. Det var ett ypperligt tillfälle för att starta en enmannaförfest och den blev såå lyckad.
  • Bild numero 3 föreställer hela bandet på scen :)
    Vilken kväll detta blev.. Jag har aldrig varit med om något liknande, delvis för att jag aldrig varit på en releasefest förut men det var så mycket folk! Och jag fick även träffat större delen av Fjärtens släkt, det var mysigt :)
  • Nästa är bara en apsnygg bild på mig själv.
  • På lördagen steg vi upp så att vi kunde ta oss till Uddevalla för att fira min kära farfar som fyllde 75 starka år! Väl där bjöds det på kyckling, ris, sallad, bröd, kaffe, marrängswish (stavning?) m.m. Mättnadskänslorna var ett faktum.
    Förutom att äta och sjunga så tog min farbror ut sin fyrhjuling ur garaget som männen åkte runt på. Jag fegade däremot ut ENBART för att den var manuell... Jag har aldrig kört moppe heller så jag kände att jag hellre åker fasters automatväxlade en annan gång ;)
  • På lördag kväll körde jag oss ut till sommarstället Havstenssund där jag och Pierre placerade mor och far i baksätet! Söndag morgon startade med underbart vårväder och det betyder bara en sak;
    "När kommer mormor och morfar med stavarna och jagar ut oss på långpromenad?"
    Det tog inte många minuter efter att våra trötta ögon vant sig vid ljuset som det plingade på dörren och vi var påväg ut på en 1,5h lång och härlig promenad. Det fanns SÅ MYCKET blåsippor ute i skogen :D
  • Som sagt, vår!
  • Sushitime! Jag, syrran och Pierre tog bussen till Göteborg ganska tidigt eftersom syrran skulle jobba, något som resulterade i att vi lunchade tillsammans på ett skitbra sushiställe! Mums :)
  • Näst sista bilden är min man i solen <3 Vi satte oss på ett fik och njöt av värmen i någon timme innan vi åkte hem och ägnade oss åt sista bilden....
  • ...som föreställer våran nya vinylspelare! Pierre fick den av min farbror tillsammans med massa vinylplattor :) Life is good.
Jag tackar er för att ni har orkat plöja igenom hela detta idiottråkiga inlägg om förra helgens bravader.

Massor!

Jag har så mycket att berätta men så lite tid att göra det på!
Här kommer ett bildregn så berättar jag mer om dem imorgon :D





















Förklaringar kommer i sinom tid! :D
Kan bara säga lite kort att livet är FINT NU! <3
Kärlek till solen, familjen, Pierre och hans familj, grönt gräs och kommande resor!
Jag är så lycklig så jag spricker!

Adele

Jag har svårt att beskriva med ord hur fin den här låten är...
Om jag blundar en stund och bara lyssnar så känner jag hur rysningarna rör sig ända från fötterna och upp till håret. Jag tackar hennes föräldrar för att de skapat detta underverk!


"I heard that you're settled down,
That you found a girl and you're married now,
I heard that your dreams came true,
Guess she gave you things I didn't give to you,
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light"



Memory Lane

Jag är ensam hemma och har på tok för lite att göra innan jag drar mig neråt mot stan, så det enda vettiga jag kom på att göra var SJÄLVKLART att kolla igenom min gamla "bilddagbok" x'D HAHA!
Enjoy:


Jag kan göra assjuka saker med min tunga




Mitt första - och enda - husdjur... Bob!
Jag saknar honom fortfarande, råttor är
ett UNDERBART husdjur :)
Speciellt Bob, han var jättesnäll och smart.


En gång i tiden fotoade jag väldigt mycket - och jag var duktig!
Jag tror anledningen till att jag slutade (eller pausade) var
att jag tappade systemkameran i marken på Metaltown för 2 år sedan..
Linslocket försvann och det blev repor över hela kamerahuset -,-
Jag lovar att få tummen ur och köpa ett nytt linslock snart!




Jag och Nattis fick ha en Rockfest på Uddevallas nattklubb "GG".
Det hela började med att vi inte gillade att de aldrig spelade någon rock,
något vi uttryckte i deras gästbok flertalet gånger.. Efter några dagars gnäll från
våran sida hörde DJ'n av sig och bad oss komma på möte!
Det resulterade i det ni ser ovanför :)
Biljetterna delade vi ut till vänner som fick komma upp till övervåningen där vi hade VIP!
Helgrym kväll, något jag kommer minnas föralltid!


Nattis, som jag hade rockfesten med, använde mig som modell i sitt projektarbete :)
Jag skulle föreställa ELD.


Vart FAN tog den här kroppen vägen?!?!?!?!
Nä nu jävlar går jag till gymmet....
Eller neh, jag gör det imorgon...




Jag avslutar med två bilder från balen innan min student :)
På första bilden står jag med Jennifer, den finaste vännen jag någonsin haft <3 Hon var även min baldejt!
Understa bilden: jag och min syster :)

Kösshaaaaaj

Två härliga män!

För ett par veckor sedan var vi på Kontiki för att se Jocke och Nikola spela, Agge och Pierre laddade upp medan vi väntade:

 


Flugornas herrar

Jag skrev tidigare om att flugorna var lite trötta i lördags när vi drack öl i solen...
Check this out:



GROEZROCK 2011



22-23 april
Belgien
Millencolin
Danko Jones
NoFx
The Used
Chemical Vocation
m.m.

Jag ska dit!

Den som söker skall finna:

...och det gjorde vi!!!!!!!!



Herregud, så sockersöt! Det är från 2004, vad hände när året blev 2011 egentligen?



Låder kanske liide konsti men jag föredrar årsmodell 2011 varje dag :)



Vi hittade även denna guldklimp bland alla papper, tjohoooo!



Köss

Måndagssolen

För lite mer än en timme sedan kom vi hem, jag och min man.
Nu ligger han och "sover middag" så det är ett ypperligt tillfälle att skriva ner lite om vad jag har gjort denna strålande måndag!



Direkt efter föreläsningen och matematisk struktur styrde jag mina converse ut mot Kungsbacka för att umgås med Angelica och döttrarna Alice och Ella :)
Imorse tog jag min jacka men det blev ett race hem då jag ångrade detta valet och bytte snabbt om till en vanlig hoodie. PUH! Vilken värme?! Jag firade vårens ankomst med att dra på mig ett par shorts. Med strumpbyxor under.

Väl framme satte vi oss ute på deras härliga altan och drack kaffe medan Ella - hög på socker - sprang runt oss och sjöng. Visst anar man en hel del 2-årstrots men det är ändå okej när hon står ut med att mamma och moster gaggar som två tanter på en kopp söndagste.

Solen var tillochmed så varm att jag fick dra av mig min tröja och sitta i linne stundvis, jag döper därför den här måndagen till vårens första dag i år - VÄLKOMMEN!
När solen försvann från ena sidan rörde vi oss till den andra där Ella gjorde sandkakor till oss i sandlådan. Jag och Angelica satt på varsin stol i solen, drack kaffe & vatten och babblade som vanligt :)
Jag tror förresten att det är något fel på mina ögon.. Jag är HYPER-känslig mot ljus! Jag kisar alltid när det är för ljust, till exempel på molnfria dagar på sommaren eller när solen reflekteras i snö? Jag håller till och med på att få en sån där rynka mitt mellan ögonbrynen bara för att jag rynkar pannan hela tiden... Är det för att jag har blåa ögon? Eller är det bara en myt att vi blåögda är känsligare mot sol? Äsch, skitsamma, tacka vet jag solglasögon en dag som denna... Ella håller med;



Efter några minuters cyklande på uppfarten, sandsopning och svettande i solen så vaknade skatten Alice som fick på sig en liite för lite mössa :D HALLEDUUUUDEN SÅ GO!

Det har varit lika trevligt som vanligt hos familjen Stäring (och Larsson?) och jag hoppas att jag är tillbaka redan på onsdag :)
När jag gick till bussen så såg jag något som fick mig att stanna till, ta upp mobilen och fota!
Något som fick mig att tänka tillbaka på när jag var liten och spelade "King" på skolgården eller klättrade i tråd och de enda bekymren som fanns var om man slutade 13.30 eller 14.00 på onsdagarna...

 

 

Barn är så kreativa!!! Jag älskade att hoppa hage när jag var mindre, tyvärr har jag i princip glömt ALLT om hur det gick till nu..
Kastade man bara en sten och hoppade över rutan den hamnade i eller?

Tack för mig <3


Våran helg

Nu är både jag och min man tillbaka från något som har varit "våran helg".
Vi har inte gjort något annat än att vara med varandra eftersom vi kom på för ett tag sedan att vi aldrig haft en HEL helg med varandra?! Det har ändå gått typ 6 månader så fy skäms på oss :)

Hursomhelst, det har varit underbart och jag vill ha längre helger i fortsättningen...
I fredags gjorde jag Toast Skagen till oss som förrätt och spaghetti och köttfärssås till middag - MMM!



Jag kommer inte ihåg vilken film vi såg när för vi har sett SJUKT många filmer denna helgen, jag hade gärna rabblat upp allihopa men jag kommer inte ihåg namnen på dem hoho. Vi såg iaf en av dem medan vi åt och väntade på fredagens avsnitt av Big Brother!



Lördagens kom med strålande väder! Vi öppnade alla fönster och vädrade hela lägenheten, tog en varsin öl och satte oss på närmsta bänk (som fick bli vid fotbollsplanen). Det var vaaarmt och sooligt så glajjerna var på.





Ett lite lustigt fenomen som utspelade sig på denna parkbänk var att flugorna inte längre räds människan!
Vi satte ölburkar ovanpå dem, gick för nära med händerna varpå de klättrade upp på oss, viftade bort dem och de kom tillbaka? Var de bara trötta? Jag hade SJUKT roligt åt detta.

Resten av lördagen körde vi;
VÅRSTÄDNING!
Vi började med att flytta hyllan i vardagsrummet så att rummet öppnade sig. Oh herre milde vilket RUM vi har nu!
Agges dator har vi så snällt plockat ihop och ställt i hans rum tillsammans med 4 lådor FYLLDA med böcker och tv-spel :)



Just det, min takkrona i svart plast åkte upp i taket också - woop woop!



Dag två av VÅRSTÄDNINGEN!
Innan någonting överhuvudtaget skulle bli städat så behövde jag frukost. Utan mat förvandlas jag snabbt till frankensteins monster och det är ingenting som någon av er vill uppleva, speciellt inte Pierre, så vi rusade ner till ICA för att köpa ingredienser till pannkakor!

Jag skämtar inte när jag säger att vi stod med varsin stekpanna ochs stekte (i högt tempo!) i en timme..
Ja, jag läste fel...
Ja, jag trodde faktiskt att dubbel sats skulle bli perfa...
Vi råkade göra pannkakssmet med bland annat:
2,4l mjök
och
12 ägg

OOPS!
Det som har hänt nu är att vi har två berg av pannkakor kvar i kylen, check it out:



Vi misslyckades pyttelite innan det gick helt bra:



Just det, till frukosten kollade vi på 10,000 BC och den var helt okej :)

Kom just på att det jag skriver kanske är rätt ointressant för er men jag gör faktiskt detta för mig själv och ingen annan. Jag skriver för att en dag kunna gå in här och minnas allt jag gjort, komma ihåg saker jag trodde var bortglömt.. Jag skriver för att en dag då jag känner mig nere kunna gå in här och skratta åt vad jag gjort och skrivit :) Bara så ni vet!

Åter till ämnet... Vårstädning ja!
Vi satte direkt igång med köket. Det har diskats, dammats, dammsugits, svabbats och ommöblerats!
Det är så fint och det luktar UNDERBART därinne nu, rent liksom.



Efter köket fortsatte vi räden i lägenheten. Vi har prickat av toaletten, vardagsrummet och hallen på listan också - tack gode GUD att detta blev gjort. Allt är dammat, allt är dammsuget och svabbat. Lägenheten är så ren, så ren och det bästa är att jag hade (för första gången i mitt liv) roligt medan det blev gjort.
Hög musik och en entertainer till pojkvän löser alla problem <3

Senare på dagen gick vi ut på stan och satte upp affischer till CV's kommande releasefest på Henkan!
Det var soligt och varmt fortfarande så vi bojkottade jackorna och gick i varsin hoodie! Mmmm :D







Hela den här helgen har varit magisk.
Pierre - om du läser detta så ska du veta att jag älskar dig, jag älskar oss.
TACK för allt du gör och är. PUSS

Det var allt för idag, ha en underbar måndag peeps!

Free time

Hoppsan sa, ingen skola för mig på en torsdag! Det är rätt skönt när man kollar schemat innan man går upp och får se stora röda bokstäver; "INSTÄLLT" :) Om mina misstankar stämmer så betyder det bara att både föreläsning och lektion är FRAMFLYTTADE mer än inställda - men vad gör väl det?!
Fick helt plötsligt en hel dag där jag kan fylla timmarna med massa saker som jag vill göra... Undrar vad? Det första jag tänkte på var att tvätta men det har jag gjort så mycket att jag lugnar ner mig lite med det nu, det andra var att åka till Angelica - även om jag var där senast igår :)

I helgen har jag hunnit med en hel del, här är därför historian om fredag-söndag.

Fredag:
Klipptid inbokad! Som vanligt har jag bokat in mig hos min faster i Uddevalla eftersom hon är bäst...och billigast.
Jag hade inte klippt mig på typ 5 månader så jag kände att det var dags nu, plus att jag råkade platta håret medan jag hade hårspray i det en gång så det såg ut som svinto på sina ställen... Allt det är dock åtgärdat nu eftersom jag inte bara klippte mig, jag köpte med mig balsam/inpackning som tydligen ska göra underverk OCH en olja som man drar igenom håret när det är handdukstorkat. OM jag inte missminner mig så heter oljan "maroccanoil". Mums :)

Efter klippning och en busstur med min vackra sambo så åkte vi till Kungsbacka för att äta middag med Erik och Angelica där det bjöds på kött och potatisgratäng. OCH SALLAD!
Vi drack lite rödvin och en varsin öl (inte Angelica dock, hon ammar ju), tjötade framför teven och sen fick jag och min man gå för att hinna till tåget :) Fredagen avslutade vi med att mysa, mysa, mysa eftersom vi nu är ensamma i lägenheten! Sambos på riktigt :D


Lördag:
Kl. 10 försvann Pierre till ett snabbt genrep innan killarnas trånga bil började rulla mot Flen och spelning tillsammans med Millencolin.
Jag och Anna chillade lite  längre än dem och hämtade våran hyrbil lite innan 14 på Statoil :D Det blev KRR igen!!! (Fast blå denna gången...) På något konstigt sätt tog det 30 min att leta oss ut från Göteborg och jag hann köra i fel körriktning, nästan bli påkörd bakifrån och köra fel minst 5 gånger innan vi låg på motorvägen.. Hoppsan?
Vi kom iallafall fram 19.00 till stugora där våra härliga män satt och välkomnade oss med varsin go, kall öl :)
Det var jättemysigt och vi bodde vid en liten sjö, kändes som sommar fast lite kallare.



Killarna agerade som sagt förband till Millencolin och kvällen avslutades i deras loge.
Jag gjorde min entré genom att välta ner diverse ölflaskor (både fulla och tomma) och ett vinglas... Shit.
Jag var starstruck OCH generad! Men killarna var snälla mot mig och nämnde något snabbt om att det blev en riktig rockstjärneloge nu när det var glas på golvet - PUH!
I entrén fick vi förresten stämplar som såg ut som att vi hade skurit oss... Eeh?



De har missat att man ska gå LÄNGS MED gatan, inte ÖVER DEN!

Tack för en underbar spelning/kväll till alla inblandade <3


Söndag:
08:30 satte jag, Anna och Pierre våra söta rövar i KRR för att rulla tillbaka till vårat härliga Göteborrrg.
Jag körde HELA vägen och fick höja musiken till max och sjunga ut alla mina falska toner för att inte bli trött när både Pierre och Anna snarkade ljudligt i bilen... Nej okej, Anna snarkade inte men det gjorde mannen i passagerarsätet.
När vi kom hem åt vi mat och slängde på Braveheart som jag tydligen aldrig har sett?! Hur har jag kunnat missa den? Den var sjukt bra iallafall, den får 4/5 toasts ;P

Det var historien om fredag-söndag. Resten av veckan är en hemlis, MEN jag kan ge er en pytteliten ledtråd om vart jag spenderade min onsdag:



Ha det bäst cyberspace, nu ska jag äta frukost! <3

RSS 2.0