Chemical Vocation

Intro från Bengtsfors!
Mer videos finns på min kanal på Youtube :)
.
http://www.youtube.com/user/Lenaspenaa
.
.
Spana in detta nu då! <3

Tatuvering

.
Jag har ett ofärdigt projekt på min rygg...
Vet inte exakt hur jag ska färdigställa det men det är nog snart dags att göra klart detta.
Anledningen till att det inte blivit gjort är för att det gör SÅ ONT!
Smärta är inte min grej så egentligen vet jag inte hur jag fick för mig att skaffa 3 tatueringar.
Hursomhelst så vet jag att jag har minst 6 timmar kvar under nålen innan ryggen är färdig och jag längtar inte.
Puss

Färdig!

.
Jag är på bra humör idag! Jag har gjort min sista tentamen innan sommaren! (Eller jag har en omtenta om några veckor men jaja..) Känner mig så glad och det kändes som att det blir höga poäng denna gången, är skitstolt över mig själv :)
.
Ikväll ska jag och Pierre dricka vin och fnittra ;)
JAG LÄNGTAR!

!!!

Jag blir så FRUKTANSVÄRT trött när människor som är värda någonting och kämpar för att komma framåt inte får vad de förtjänar. Istället för att ett band som Chemical Vocation (jag hade skrivit allt jag kommer skriva ÄVEN om min pojkvän inte sjöng i CV) ska få tjäna stora pengar och åka runt i Europa med sin musik så får fjantar som Eric Saade nästan vinna Eurovision?! Varför ska allting handla om pengar? Jag vet egentligen inte varför jag ska sitta här och gnälla över en sån här sak men jag blir fan kass i magen när jag tänker på hur saker fungerar i den här branschen. Jag visste ingenting om musikens värld (mer än att man kan lyssna på't) innan jag träffade Pierre men han har lärt upp mig snabbt och jag har hunnit uppfatta en hel del idioti. Hur ska man kunna lyckas med någonting när en gubbe sitter och äger typ hälften av din skiva (som DU HAR GJORT) bara för att ni har skrivit era namn på samma papper en gång för 7 miljoner år sedan?
Chemical Vocation släppte en ny skiva för någon månad sedan och den är bra på riktigt. Jag är kräsen och jag slängde in den på min Spotify-lista direkt (jag är fortfarande neutral även om min pojkvän är i bandet - jag hade alltså sagt så här ÄVEN om han inte sjöng). Men har det blivit uppmärksammad? Nej. Det har gjorts reklamer på Spotify och killarna har investerat egna pengar i att göra två musikvideos men det spelar ju fan ingen roll när gubbjäveln som "äger dem" äter hamburgare för pengarna de tjänar. Anledningen till mitt plötsliga anfall och akuta behov att uttrycka mig kom från en liten fågel som viskade i mitt örat om en chans till en Europaturné - men att de kanske inte kan? Tack vare pengaproblem?
Jag har googlat runt i en timme nu för att ta reda på vad man kan göra för att promota ett band eller hur man som "åskådare" kan göra för att hjälpa till att få ett band som förtjänar mer publicitet att synas och höras mer. Hittar inte mycket mer än att medlemmarna i bandet ska sköta sina hemsidor, facebook-grupper, sin myspace och bla bla.. Men om de gör det och det fortfarande inte händer någonting då?!
När skivan släpptes så var jag blown away, jag satt i min enfald och tänkte att "nu, nu äntligen händer det något.." för jag har varit ett stort fan sedan jag var 15 år gammal (yrkar fortfarande på att jag är neutral) - men man får ju tydligen vänta på att något ska hända i musikbranschen, det "tar ett tag innan det händer något".
Och nu då?
Har det gått ett tag nu?
Vart är belöningen för det ni lagt ner energi på att skapa?
Varför fungerar det inte som så att den som gör't ska ha't?
Jag blir så matt när jag tänker på detta så jag säckar ihop typ... Jag ska köpa en trisslott och hoppas på storvinst sen - och om jag vinner så ger jag pengarna till bandet. Det LOVAR jag. Jag har även mailat typ 20 av de största bloggerskorna och hoppas att de gör lite reklam för killarna. Nu vettefan alltså, jag har spytt ur mig vad jag behövde så nu är jag lugn igen. Lägger upp lite länkar och en video nu. Titta på dem.
Deras musikvideo:
.
.
Myspace:
http://www.myspace.com/chemicalvocation
.
Facebook:
http://www.facebook.com/chemicalvocation
.
Webpage:
http://www.chemicalvocation.se/
.
.
NU har jag släppt ur mig allt för denna gången.
Hejdååååååå.

Ååå

.
Vad jobbigt det blev! Jag trodde kanske inte att man kunde bli "rörd" av Big Brother men vips så ligger jag här och gråter. Vad händer egentligen?! Men kolla klippet så förstår ni...

<3

Min fina man och Alice :)

Total Blackout

Yesss, äntligen börjat något vettigt på TV!
Jag hade aldrig för något i hela världen gett mig in i ett program där allting är mörkt. Jag är så SJUKT mörkrädd så det är löjligt. Om jag blir kissenödig mitt i natten så ligger jag hellre och håller mig till morgonen än att gå upp och kissa i mörkret. Jag har en tendens att överdramatisera allting som händer då så om jag hör ett knak (pyttelitet) så tror jag att en zombiefamilj står bakom hörnet och väntar på att jag kommer upp för trappan så att de kan mata mig till sina läskiga zombiebarn.. UUUUUHH så äckligt!!!! Eller om Pierre rör sig i sängen så tror jag att han ska skrämma mig när jag är påväg tillbaka från toan så jag håller alltid andan på tillbakavägen. I'm a chickenshit.
Även om det är ljust nu så känner jag mig faktiskt lite smått skeptiskt till vad som väntar på mig i hallen, tänk om zombiefamiljen är osynliga under dagen och sitter och stirrar på mig just nu?! ÅÅÅÅÅ!!!!!
Jag är sjukt duktig på att driva mig själv (och andra?) till vansinne. Ge mig en liten fjäder så kan jag bygga en hel kycklingfarm, jag lovar! Fast jag är inte en dramaqueen, jag kan allt välja mina stunder :) Men när jag är rädd kan jag inte styra mina känslor, då löper jag amok och jag tror tillochmed att jag skulle kunna börja lipa när jag är på ett nattligt toabesök.
.
Just nu sitter jag och väntar på min man som gör musik med Jocke - jag roar mig med camen sålänge. Och jag har ÄNTLIGEN dragit ur tummen ur rompen och lagt över bilderna som Angelica ska ha på ett USB! :)
Hejdåå!

Foton för framkallning!

Åååh, Fuji Direkt i mitt hjärta.
En gång per hushåll kan du beställa 100st bilder för framkallning för bara 29,- (portot). Inget mer!
Idag skickade jag iväg en beställning på 90st bilder, jag hade inte 100st som jag ville printa ut så därför fyllde jag inte upp hela kvoten haha..
Här kommer några av de bilderna jag valt att framkalla:
.

Snart slut på denna dag...

Äntligen börjar klockan bli läggdags! Jag har haft så oändligt tråkigt idag att jag nästan kreverar.. Jag vet, jag ansvarar själv för denna tristess och makten att ändra detta har legat i ENBART mina händer. Men det är lätt att bli lat när man helt plötsligt bara har en dag för sig själv. Skolan tog upp 2 timmar, hårfärgningen tog 2 timmar och sen gick jag och köpte chips som tog typ 20 minuter... Förutom det har INGET hänt ;)
Jag har sjungit jävligt högt till mina listor på Spotilök, dansat runt, kollat 4 avsnitt av Glee, värmt matrester (och ätit dem!) samt tyckt till om en himlarns massa saker!
.
Tillexempel så avskyr jag "Talang".. Helt seriöst, vad är det för jury egentligen? Äckel-Bengt, Lejonkvinnan och okänd boeg? De skickar ut en tjej ur tävlingen som kan prata baklänges för att det är "tråkigt att titta på" medan nästa snubbe på scen sjunger Eddie Medusa-covers och slinker vidare till final för att det var "så kul"... Oh shit, det enda roliga med det programmet måste vara Markoolio och han trolleri-tobbe. De är roliga! :)
Ett annat program som får feting-dissen är "101 sätt att åka ur en gameshow". Fast de får en liten minitumme upp ändå för att det är så roligt att se paniken i deras ögon när de ramlar ner i vattnet, hoho! Men på en timme program tycker jag att det ska finnas mindre babbel & konstpauser (fel svar är................................................................) och fler folk som ramlar!!! Åååååååå ska det vara så svårt att göra mig nöjd?! Svar ja, det verkar vara så.
Jag sitter för tillfället bänkad framför teven och skickar all min positiva energi till Eskilstuna och mina man som står på scen i detta nu (säkert därför jag är så bitter), teven står bara på för att Big Brother börjar om 30 minuter (i skrivande stund iallafall) ungefär ;) DET är ett bra program! Det är ett SJUKT bra program, det har bannemig allt. Häromdagen bakade de tillochmed in lite "Total Blackout" (som också är ett svinbra program).
Dippen står på kylning, gurkstängerna är skivade, chipspåsen är öppnad och folkölen är knäckt! Jag överlever - tro det eller ej - på egen hand! Fast det är inte lika kul.
NEEEEEEEJ!! Jag bytte precis kanal och då går "RuPauls Dragrace" på TV11... Blä. Inte godkänt.
Känner mig som en kommentator eller något. Kände la bara för att skriva av mig lite av allt jag tänker på och detta var en pytteliten bråkdel!
Fasen också, på tal om bråkdel så har jag inte pluggat idag som jag först hade tänkt.. Attans..


.
.
Jag hoppas att jag aldrig behöver färga om mitt löshår, det var en PÄRS! Men det var allt värt det eftersom jag äntligen kan använda det på riktigt nu. Jag babblar verkligen på om massa onödiga saker nu känner jag, det finns ingen hejd! Nu är det 10 minuter kvar till Big Brother så jag avrundar lite genom att slänga upp en bild på det jag har framför mig:
.
Nu ska jag vräka i mig massa skit innan jag lägger mig. Hejdooo!

Uttråkad!

.
Nu har allting samma färg - äntligen :)
Jag har suttit i köket typ...hela dagen! Innan har jag knappt ens suttit vid köksbordet men nu när datorn finns så är det så bekvämt att bara sätta sig ner - och finns det egentligen något bättre ställe att sitta på än där maten finns? Jag ska sysselsätta mig med lite småplock i lägenheten nu även om den är hur fin som helst. Kanske ska ta och plöja över alla golvet med dammsugaren.
Fyfan vad jag är uttråkad egentligen! Tack gode GUD att tiden går fort idag...
Jag längtar tills klockan blir 22.00 så att jag kan titta på Big Brother.
Pierre, om du läser detta - jag ska skratta lite för dig också ;) Hoho.

Glee

Yesss, jag ska ha Glee-maraton med mig själv nu!
Har även färgat håret lite snabbt och lätt (fan heller, det tog lång tid och det var svinjobbigt!).
Ska visa bild sen, löshåret "hänger på tork" inne i badrummet och droppar :)
Hejdå bloggelibloggen.

Fredag

Hemma från skolan!
Tentamen är ruskigt nära nu och jag känner mig (för omväxlings skull) sjukt redo :)
Har lite funderingar på att plugga igenom allting idag eftersom Pierre ändå är i sköna Eskilstuna och gör en spelning. Jag skulle ha varit med men jag ska på kurs imorgon klockan 9 så det skiter sig lite. Däremot så spelar de på Härlandafängelset imorgon så dit ska jag iallafall!
.
Har bytt om till pyjamas igen, gjort en kopp te och skruvat upp volymen på Spotify i köket.
Passar på att lyssna på sånt där som typ INGEN i min omgivning gillar - basig och "dansig" musik :) Klubbmusik!
Lady Gagas nya album var en idiotstor besvikelse MEN tre av hennes låtar åkte rätt in på min träningslista, nämligen;
  • Heavy Metal Lover (spelas btw just nu - MUMS!)
  • Electric Chapel
  • Yoü and I
Känner att det kommer bli en härlig fredag :)
Är sjukt inspirationslös för tillfället så jag återkommer seeeeeen.
Hejsvej.

Goodnight

Haha jag kan inte sluta!
Godnatt önskar Göteborgs största töntar ;)
I love you 
Kösshaj.

Dator, dator, datooor!

Ajjemen, jag sitter och skriver från min och Pierres nya dator! :D
Min systers pojkvän Emil är stjärnan i detta som sålde sin söta MacBook till oss, så nu sitter jag bara här och njuter av att äntligen ha en dator igen :)
Jag hade en sån här innan men den badade i rödvin så den sa mer eller mindre "PANG" så var den historia.
Vi firade hursomhelst våran nya familjemedlem med en liten fotosession:
Jag vet, vi är typ de största fjantarna i hela världshistorien men det skiter vi i!
Nu ska jag pilla vidare här och lyssna på min karl som skapar musik :)
Herrå!

En dag down town

Här sitter jag i sängen och är 900,- kronor fattigare än jag var imorse..
HUR gick detta till undrar jag.. HUR?!

Men det är inte så konstigt som det låter faktiskt, och helt okej med tanke på VAD pengarna gick till :)
Min nya arbetsgivare hörde nämligen av sig igår och berättade att jag får gå simlärarutbildningen redan i helgen och därför blev det ju jäkligt bråttom att hitta en baddräkt helt plötsligt - därav min stora pengaförlust.
Vet ni vad en bra baddräkt kostar typ?
500 kronor!!!!!!!!!!! FEMHUNDRA RIKSDALER kostar en baddräkt som ska hålla ordentligt.
Nu var jag dock lite snål och köpte 2st lite mindre bra för 250,- styck, men jaja...
Sen behövde jag ju ett par shorts att gå runt i när jag inte är i vattnet så där rök 50,- till.
Och hårfärg eftersom att jag har typ 2cm apsexig utväxt.
Jag tog 2 förpackningar eftersom mitt löshår ska färgas i samma färg. Där rök alltså 190,- till.
Sen käkade vi på stan. Subway.
Och jag köpte en jumpsuit till sommaren. 99 riksdaler kostade den.
Hoppsan sa så var vi uppe i smärtsamt höga summor.

Fyfan alltså, jag önskar att jag kunde odla pengar :)
Nu ska jag göra mig redo för pojkvännens ankomst och motbevisa hans teori om att "baddräkter inte är särskilt smickrande".
Herrå!

Ps. Jag och Anna har hittar våra nya stilar, helt klart:



KÖSS!

Fler bilder!

Lägger upp några bilder till från helgen, bara för att de är så fina :)



















Alla är oredigerade för inte tålamod nog att sitta och redigera så här stora bilder på en gammel, gammel PC!
Återkommer med ordentliga bilder när jag har införskaffat mig en ny MacBook.
Vilket kommer bli om typ ett år :P
Kramkram!

Ps. Den största tjejen på bilderna heter Ella och minstingen heter Alice, båda två är min svägerskas (blivande - HOPPAS JAG!!) barn :)

Kameran åter i bruk!

Äntligen är allt iordning med kameran :)
Objektivet är helt fantastiskt och väskan är perfekt.
Ooooooohh livet är FINT när saker ordnar upp sig såhär lätt!
I helgen har vi varit hos Angelica & barnen och haft det mysigt - barnens favorit Bibbi var också med!
Vi har promenerat i Kungsbacka, lekt i solen, ätit massa tacos
och babblat i soffan med ett glas vin :)
Jag har några bilder att lägga upp så jag slänger bara upp dem!


Jag lyckades ta en bild i tv-reflektionen!
Skitballt :)


Ella var alldeles till sig när mormor kom! :)
"Mommo sitter i bilen!!"


Efter "mobbo" hade slutat jobbet kom han också dit till
både Ellas och Alices stora glädje :)
Vi andra blev också lite glada.


De sprang direkt ut på baksidan och rullade boll till varandra :)
Söt-Ella!


Sen hamnade vi allihopa på golvet och tittade förtjust på när
Alice rullade runt i sitt babygym!
Haha, så jäkla snygg!


Sötaste flickan på hela jorden?


Hahahaha, kameraskygg? ;)


Lillasyster får en kram :)


Sen kom "mobbo" ner och myste med flickorna, det verkar som att
Alice gillade det haha!


<3

Det var allt för den här gången!
Min helg var helt fantastisk och som vanligt önskar jag att den vore längre :)
KÖSS!


Latest news

Det har hänt en del på några få dagar här.. Kanske därför jag inte har skrivit sen i typ söndags.
Men jag överlevde hursomhelst magsjukan även om den tog ALLA mina bästa sidor ifrån mig och förvandlade mig till en gråt-/gnällig liten höna. Suck vad tröttsamt det var att läsa inlägget en bit ner om hur synd det var om mig, jag var ju värre än en sjuk man -,-

Just nu slår det mig vilket liv det är untanför lägenheten, det verkar som att någon av skolorna i närheten har en liten (megastor) fotbollsturnering..

Vad mer nu då... JO! Min man kom självklart hem! Men jag skriver och tjötar om honom så mycket så det räcker att skriva detta:
Han kom hem, var förkyld, vi tog hand om varandra och myste :) Punkt!
I tisdags drog jag till Angelica och barnen, det var mysigt som vanligt men jag måste erkänna att veckans onsdag var BÄST! Ella var hos doktorn och gjorde allergitest - något hon tog sig igenom med bravur - och jag passade lilltjejen sålänge :) Fas ett av dagens vuxenansvar var därmed avklarat och nästa del satte igång när Alice och Angelica drog iväg på babysim för då skulle jag natta Ella själv! Det var det mysigaste jag har varit med om, och det vill inte säga lite som ni kanske förstår eftersom min sambo är mysigheten själv i människoform.
Vi busade lite innan jag fick be henne att blunda, och det gjorde vi i typ tre sekunder men när jag öppnade ögonen nästa gång så var hennes stora hav till ögon vidöppna alldeles vid mina och hon sa: "Hej Nena!" <3
Resten av dagen lekte vi såklart men nu känner jag att utan det veckliga (direktöversättning av "weekly", finns det ens? Veckovisa? Skitsamma, orkar inte ändra!) kaffet och skvallret med Angelica så skulle jag krevera! Underbara onsdagar, vart har ni varit hela mitt liv :)
Det har skett grejer i dagarna som minst sagt har dragit mig och Pierre närmare varandra också, saker som är oundvikligt och tyvärr till en viss grad fullt förståeligt.
Lena - om du läser detta igen om några veckor och "det" har hänt igen - kom ihåg hur bra DU har det och skit i resten av världen :)

Idag var jag på en mindre arbetsintervju i Mölndal där jag, med hjälp av min syster som redan jobbar där, fiskat hem ett jobb som simskollärare! Åhh äntligen ska jag tillbaka till de ljuva bassängerna, doften av klor och ekot mellan betongväggarna..
Det är något speciellt för oss gamla simmare att kliva in i en simhall igen.. Jag har så starka minnen från de gångerna man tävlade i Göteborg och sov middag på läktarna, när man värmde upp en halvtimme innan ens gren drog igång, skiftandet av hejarop och total tystnad medan man simmade för sitt liv och växelvis doppade huvudet under vattnet medan tränarna gapade för sitt på kanten bredvid. GUD vilket liv jag har haft! Jag är oändligt tacksam till Skäret SS och alla stunder jag minns men nu sluter jag ihop med MASS :) Hej och hå!

Precis när jag sitter här och skriver så plingade det på dörren och till min stora förvåning och ännu större glädje SÅ HAR MITT OBJEKTIV KOMMIT!!!! Angelica, om du läser detta innan mitt sms hinner fram - nu ska jag fota dina barn! Hahaha ;D
Aja, då orkar inte jag skriva mer för nu ska jag ut och fota ;) Hejdå

JIPPI!

Jag bara vinner och vinner!
Det är en nyfunnen kärlek det här med Tradera förstår ni :)
Jag har fått hem en klänning nu som tyvärr inte satt så jättesnyggt men jag fick den för typ 12,- plus frakt så jag ska försöka sälja den för lite mer än det, men annars har jag precis fått hem min sprillans nya kameraväska!
HÄR SKA FOTAS! (snart iallafall, när objektivet kommer....)

Jag har fortfarande inte lagt upp bilderna från cortegen heller kom jag på.. Får göra det snart!
KÖSS

Vafalls?!

Facebook ger mig reklam om detta:


Ser dom att jag har gått upp i vikt eller?
Va?
Va?
VA?!

På tal om något annat.

Jag vann en auktion!

 

Jag har budat på ett objektiv i några dagar nu och äntligen tog jag hem det för ynka 500,-
Jag är SJUKT nöjd och längtar efter det och min sprillans nya kameraväska som jag kammade hem för 90,-
There ain't nothin' bad with somethin' god in it.

 

Puss på dig snygging, skynda dig hem!


Jag är magsjukpunkt

Jag är helt slut...
Jag är sjuk och jag är HELT utsliten.
Jag gråter och tycker synd om mig själv för att jag inte har varit magsjuk sedan jag var typ... 7 år? Det är käpprätt åt HELVETE och jag känner mig som den minsta människan på hela jorden eller nåt.
Pierre är på andra sidan sverige, eller rättare sagt så är han utanför vårt avlånga land och kör en tvådagarsspelning med bandet... PERFEKT!
Jag skulle göra allt för att trolla hit honom.
Jag vill skjuta hela världen för allt jag känner just nu. Jag är arg, ledsen, frustrerad, illamående och lite rastlös. Fast jag är nöjd samtidigt ändå, för jag har tittat på massa film idag... Under vårat täcke. Och jag har tagit en dusch.
Även om jag inte lyckats behålla något jag ätit på två dygn så är jag inte hungrig, inte ens sugen. Jag skulle köpa blåbärssoppa förut men det fanns bara i pulverform så jag sket i det och köpte cola istället. Det går både ner och stannar där!
Jag känner att jag är sjukt trevlig och inte alls motbjudande när jag skriver detta inlägget men jag måste få ur mig mer saker än det jag redan svalt idag. Typ alla mina känslor som löper amok och gör mig till en grinig bitch just nu...
Jag fick panik när inte Pierre svarade i telefonen på typ 2 timmar förut och det enda jag egentligen ville säga till honom var att jag fortfarande låg på vårat badrumsgolv och mådde skit? När han tillslut svarade och förklarade att han haft telefonen på laddning så brast jag ut i gråt för att jag tyckte (tycker) så JÄVLA synd om mig själv. Usch. Jag äcklar mig själv, varje liten klen och blek del av mig själv.
Jag ska utanför dörren om en liten stund och hämta en nypa luft (hahaha nypa ;P), för det gjorde gott förut.

Jag hatar att känna mig som ett offer och jag fullständigt hatar att må dåligt.
Men jag tänker snart gå och spy en gång till och sen tänker jag gråta över att jag inte får träffa min sambo på ännu ett dygn - yeah, I'm THAT pathetic right now - så jag ÄR ett offer nu. Deal with it.

A while ago..

Har missat att lägga upp några bilder från helgen jag och min man spenderade i Havstenssund!
Eller ah, missat och missat... Kameran hade inget batteri kvar och jag orkade inte ladda den..
Men nu är det gjort, här kommer tre pictures:







Bättre sent än aldrig :)



Sommarförsäljning

Jag säljer lite saker ur min garderob på Tradera!
Allting är helt oanvänt förutom en svart klänning som jag har burit och tvättat några gånger..
Allting har utropspris 1 krona, tillochmed en SUPERSNYGG persienn i trä från IKEA :)



Du hittar alla mina prylar här:

http://www.tradera.com/auktioner/Leenaspena

Kramkram

Tradera!

YES!
Äntligen har mitt konto kommit igång igen efter att ha legat nere i x antal månader..
Anledningen? Obetald faktura på 30,-

Att det ska vara så jäkla svårt att få tummen ur röven och skriva ett mail till kundservice -,-
Men nu är jag "up and running" igen och jag har redan startat budgivningar på tre saker:

  • En liten klänning från Nelly
  • En kameraväska till min Canon
  • Ett nytt (och bättre!) objektiv
Wish me luck, här ska fyndas!

6 månader

Igår firade jag och Pierre 6 fina månader tillsammans!



Eftersom vi inte är riktigt som alla andra så firade vi detta genom att städa!
Vi dammade och dammsög, plockade bort smågrejer och diskade,
tog en spontantripp till IKEA för att köpa ny hall-lampa,
lagade god mat och skrattade hejdlöst åt Big Brother <3



Pierre.
Jag älskar när du snuttar med ditt hår,
när du vaknar på morgonen och knakar dina handleder
och knäcker dina tår.
Jag älskar när du trummar i luften på scen,
när du skrattar så att leendet sträcker sig över hela ditt ansikte
och när du kysser mig varje morgon.
Jag älskar när du pratar om något viktigt så dina ögon lyser,
när du spelar gitarr och gör musik.
Jag älskar alla dina "personligheter" och dina knäppa skämt.
Jag älskar din röst.
Jag älskar att somna på ditt bröst varje kväll,
att inreda det som är vårat hem och skratta åt saker som inte alls är kul.
Jag älskar allt du gör för mig och den du får mig att bli.
Jag älskar att vara en del av ditt liv och din familj.


Ser fram emot att spendera resten av mitt liv med dig.

// Din Lena

RSS 2.0