Midsommar!

Känner att det enda rätta är att starta det här inlägget med att säga:
VÄRLDENS BÄSTA MIDSOMMAR!!!!!
.
Jag och Pierre spenderade den ute i Kungshamn tillsammans med Bibbi & Bengt :) På självaste midsommarafton hade vi även Bent, Maria och Anna som sällskap i sjöboden och det var helfestligt! Den här helgen hade ALLT!
Mys
Sol
Jordgubbstårta
Öl
Groggar
Vin
Kaffe
Sill
Skratt
Halvfungerande Spotify
Creedence
DJ Pierre (återuppstånden!)
HELA kräftor (ja, det är ett internskämt)
Nattbad med Anna och Pierre
Vingelfärd hem klockan 2 på natten
Bakfylla
Makrillsfiske
Promenader
Solning
Utemys på Calmars
<3
Här kommer ett bildregn:
.
.
Bibbis magiska jordgubbstårta!
.
.
.
Trots att vi var i Kungshamn så dracks det öl som ligger mig nära om hjärtat <3
Skänkte pappa och mamma en tanke varje gång jag tog en klunk!
.
.
Bent tog den här bilden med min telefon så att jag aldrig skulle glömma hur HELA kräftor ser hur ;) HAHA!
.
.
På midsommardagen smet vi ut på havet i flera timmar och fick upp 9 härliga makrillar :) M-m-m!
Tack Bengt och Bibbi <3
.
.
.
Jag avslutar med den här söta bilden :)
Kram på hela världen, nu ska jag mysa ner mig i sängen med min man!

Where to begin?!

Jag har haft en alldeles fantastisk vecka så jag känner GROVA svårigheter med att välja vart jag ska börja.. Eller nej förresten, det har jag inte alls det, jag startar med besöket hos fina Lina (och Samuel)!
I torsdags satte jag mig - rätt tidigt faktiskt - på ett tåg som skulle ta mig till Uddevalla men som vanligt krånglade Västtrafik.. Vi ska inte gå inte på detaljer MEN jag kan ju säga att det innefattade byten till buss framochtillbaka och en halvtimmes väntan i regnet. KUL! Tur det blev kaffe och frukost när jag kom fram :) Dagen spenderade vi bland annat med; besök på torp, hårfärgning (välbehövt), tvspel, skvaller, kaffe, GRILLNING (!), skratt och film <3
Det bästa var nog grillningen som vi inte alls var så bra på till en början... Det ändrade sig dock rätt fort och övergick till överhettning. Flamberat kött någon?
.
.
.
Började torpvistelsen inne på Gina Tricots rea. Alla kläderna sög!
.
.
Sen färgade vi som sagt håret och det blev jättebra! Lina däremot, var lite tveksam till sin ljusa färg så vi åkte tillbaka och köpte ny, mörk färg dagen efter ;P
.
.
Grillningen utfördes på engångsgrill. Värdelöst! En av dem bara dog!
Vi gjorde allt vi kunde för att få igång den igen men sen valde vi att bojkotta den och lägga all krut på den som redan glödde lite. Spana in detta:
.
.
.
Fredagen anlände och jag fick äntligen träffa min älskade man igen! Natten mellan torsdag och fredag blev den första natten vi sov ifrån varandra när det inte har berott på spelningar... SJUKT! På 8-9 månader har vi inte sovit utan varandra så svårigheterna att somna var ett faktum. Pierre kom inte ens upp på morgonen så det är mycket som tyder på att vi inte bör göra om detta.
När vi sen åkte till Kungshamn för att fira midsommar, då snäppte jag bilden här ovanför. Är det Gud som är påväg ner för att säga hej eller? Eller aliens? Tycker iallafall att det var asballt.
Herrå :D

Hähähä

.
Hähä!

Lördag

Måste bara berätta... I lördags var jag och Pierre uppe till 6 på söndagsmorgonen! Det hela började med att vi gick upp runt 11 på lördagen och startade FF7, sen slutade vi inte med det förrän klockan 6 på söndag morgon ;P HAHA! Jaja, vi är de största nerdarna i historien men det ger vi blanka F i. Våra ögon blev inte heller fyrkantiga, vilket man skulle kunna tro att de blev efter att ha stirrat på dumburken en hel dag.. Så ah, det var ju tur iallafall..
Att nämnas också bör det faktum att vi under den här tidsramen hann bli hungriga, mätta, fulla, hungriga igen, mätta igen, trötta, mys-sugna, nöjda, nyktra, pigga och trötta igen - finaste lördagen (och början på söndagen) i mitt liv.
.
.
Trodde inte att man kunde ha såhär roligt med sin pojkvän men tji fick jag.
Har kramp i kinderna och träningsvärk i magen efter alla skratt jag får från dig älskling.
För jag menar, hur ofta brukar det vara roligt att städa? Typ...aldrig?
Men nuförtiden är det SJUUUKT kul :D Say no more, hejsvej.

Stekpannekonst

Ja, jag gjorde det igen...
.
.
Kössheeeeej

Idag, tisdag!

Idag åkte jag ut till Kungsbacka för att träffa efterlängtade Angelica och barnen :) Kändes härligt att mötas av en skrattande Alice det första man gör när man hoppar in i bilen :D Gulle! Hon har blivit såå himla stor nu! Ett halvår gammal och hon har redan dragit på sig världens största flörtögon.. Friarna kommer stå på rad om 20 år ;)
.
.
Haha "gee mig telefonen nuu!"

.
Jag fick även en present av Angelica!
Ett JÄTTEFINT armband :)
Jag fick det enbart för att jag är så jäkla go.. Haha nejdå.
Check it out:
.
.
.
Jag är så himla glad för detta! Jag älskar smycken och småsaker men jag är urkass på att köpa sånt här.. Är rätt dålig på att använda det också för jag känner mig så fin i smycken men jag lovar härmed att skärpa till mig på smyckesfronten! :D Tack så jättemycket igen, jag älskar er <3

Dåligt Lena!

Herregud, varför uppdaterar jag inte?? Jag har mer än all tid i världen men jag råkar glömma bort att skriva ner vad jag gör.. Wellwell, jag får ta det nu!
Jag har två nya konstverk i stekpannan att visa upp:
.
.
.
Haha, nummer två ska föreställa ett luffarschack men det blev lite misslyckat...

.
Jag känner nu att jag inte riktigt har inspirationen till att skriva världens megainlägg om vad jag har gjort det senaste, MEN jag måste bara berätta och visa vad jag såg idag när jag gick till banken:
.
.
Det här är en kö.
En kö av människor som ska in till Shock! Den affären ligger lååångt bort från det här hörnet där jag har tagit bilden så kön är nästan skrattretande lång. Stackars människor...
Men vad gör man inte för en biljett till WCR?
Jag bryr mig inte för banden som spelar är skit, stannar hellre hemma och myser med Pierre i helgen :)
Kössheeeeeeeej

Varför?

.
Jag har börjat göra något jättekonstigt VARJE gång jag häller smör i stekpannan.
Hjärtan!
Jag kan inte stoppa det längre, första gången gjorde jag det för att vara gullig mot Pierre eller något men nu kan jag inte sluta. Bara tanken på att lägga smöret som en stor "klick" ger mig spasmer.

Sunny times

I fredags åkte jag till min kära vän Lina och hade en helt UNDERBAR dag i solen :) Vi spelade ett frågespel på iPhonen som hette M.I.G som var svinroligt, typ som TP men roligare :D
Solen tog lite styggare än vad vi hade väntat oss så när vi efter 4 (!) timmars stekande mitt på dagen kollade oss i spegeln hemma hos Lina så skrattade vi bara... Jag såg fan förJÄVLIG ut - röd som en kräfta över hela ryggen! Och smart som jag var så låg jag bara på mage där ute vid havet också eftersom det är bekvämast.. Så jag var blek på magen och illröd på ryggen. Snyggt.
.
.
AJJEEEEEH!!

.
Lina tog solen lite bättre än vad jag gjorde för hon blev bara fin och brun. BLÄ PÅ DIG!
Efter Pierre hade slutat jobbet så tog vi hans gamle ESH till min mamma och pappa där vi välkomnades med öl och svalkande kvällssol. Jag fick även kylbalsam på ryggen efter att min kära mor förklarat för mig vilka tider som är värst på dagarna att vara i solen - de timmarna jag var där.... Hopp, tji fick jag för att jag trodde att solen inte tar så bra nu! Idag sitter jag dock men en svinfräsch, brun rygg och längtar efter att få jämna ut brännan med lite färg på framsidan kroppen också...
.
.
Jag blev ägd i helgen... Pierre badade - men inte jag...
Nog pratat om det.

.
Efter att ha haft två underbara dagar i Havstenssund (där vi för övrigt hjälpte pappa att bygga trall!) så åkte vi vidare till Kungshamn för att träffa Bibbi och Bengt. Vi kom lite tidigare än vi sa till Bibbi så det var ett glatt ansikte vi möttes av i dörren :D
Efter en kort sammanfattning av vad de gjorde i Rom så gick vi ner till hamnen och åt en varsin glass och tittade på Bengts bygge :)
Hej och hå, fatta vilken underbar helg jag har haft! Tyvärr avslutade jag den med världens vrålförkylning som äntligen har försvunnit.. Puss på er, jag orkar inte skriva mer.

Min fina man

Måste ju skriva om min och Pierres 7-månaders dag! (Notera att detta handlar om 7 månader!!!)
I onsdags förra veckan så firade jag och Pierre att vi haft (officiellt) 7 hela månader med varandra, jag själv spenderade hela eftermiddagen i Åby Simhall där jag kirrade livräddarprovet :) Det tog typ 4 timmar och när jag var klar så åkte jag hem.
200m från lägenheten ringde han och bad mig stänga av min Spotify.. Fattade ingenting och kunde inte förstå hur han visste att jag lyssnade på musik ;P Men men! Jag stängde hursomhelst av min musik och fortsatte gå. Väl hemma möttes jag av min man i dörren - nyduschad, nyrakad och med finaste skjortan på. I hallen spelades "våran låt" och hela hallen luktade maaaaat! (vilket var hur bra som helst, för jag var svinhungrig haha). I köket lagade han entrecôte med egengjord potatisgratäng med rödvinssås - MUMS!!!
.
Det finaste var dock vardagsrummet.. Världens finaste blombukett och en söt lapp under! Önskar jag kunde förmedla hur gott det luktade i vardagsrummet men det enda jag kan säga är att jag sniffade på dem tills jag blev hög i några dagar. M-m-m!
.
.
Våran låt är "What hurts the most - Rascal Flatts".
Anledningen till att det är just den är lite vår hemlighet men vi lyssnade mycket på den under perioden när vi först träffades och föll för varandra. Det var både underbart och jättejobbigt <3
NU däremot, så är allting perfekt och jag skulle släppa allt för Pierre. (Även om jag vet att det aldrig kommer krävas av mig haha)
Puss!

Oppsi doopsie..

Nu tog det så där lång tid innan jag skrev igen! Inte riktigt meningen men jag har haft så himlarns mycket för mig i några dagar nu och då känner man kanske inte för att slänga sig framför datorn det första man gör efteråt.. Hursom, hursom - jag är klaaaar med skolan äntligen! Alla tentor är gjorda och godkända, jag har bara en som jag ska göra om... Lite surt men det var antagligen bara slarv som gjorde att jag failade.
Ska slänga upp två SKITSÖTA bilder på min favorit-tjej Ella:
.
.
Min lilla sötnos!
.
Jag är så jävla oinspirerad just nu så jag fortsätter med alla bilder osv en annan gång.
Min förkylning tar knäcken på mig -,-
BLÄ!

RSS 2.0