Länk till nya bloggen

Varsågoda ♥
 
www.lenastridsberg.vimedbarn.se
 
 

Just det!

Har ju glömt att berätta att jag flyttat över min blogg till vimedbarn.se!
Jag fortsätter blogga precis som vanligt och ni hittar mig här nuförtiden:

www.lenastridsberg.vimedbarn.se


Vi ses där finisar! :)

Grattis mig själv!

Ja må jag leva, hela 24 år har jag klättrat runt på den här jorden nu ♥
Kolla vad jag fick av min fina sambo imorse:
 
Vi har pratat om att skaffa en huur länge som helst och nu har vi den äntligen! SÅÅ GLAD! Det är inget skämt heller, kaffet smakar alltid mycket bättre när det är bryggt i en Moccamaster.
 
 
Överraskning nummer två är att han jobbar hemifrån hela dagen, så jag och Nova får umgås med honom hur mycket vi vill ♥ Alltså jag vet att jag egentligen "inte brydde mig" om att fylla år längre, men jag måste nu i efterhand erkänna att det gör jag visst det. Idag ska vi dessutom åka till härliga Havstenssund med mamma och syrran (brorsan är redan där) vilket ska bli helt otroligt gött. Längtan är ett faktum!
 

En fullspäckad dag!

Idag har jag och Nova knappt varit hemma, vi har varit utanför lägenhetsväggarna nästan hela dagen bannemig! Nova tyckte att gamla morsan spenderat alldeles för mycket tid inomhus så hon tog med mig på vagntur bort till mina gamla kollegor på Swedbank. Vägen dit är typ promenad, spårvagn, promenad, färja, promenad så det där med att vara på vattnet kan vi checka av på listan nu!
Det var supermysigt att hänga på mitt gamla jobb en stund och få stoltsera med lillan såklart. Söta som de är så hade de samlat ihop till en fin present till henne och detta var vad hon fick:
 
Blir så glad när hon får kläder som är lite större än vad hon kan använda för tillfället eftersom vi har en låda fylld med kläder i storlek 56 och 62.. Så lite större grejer uppskattas helt klart - både för att vi redan har en massa i de mindre storlekarna plus att hon kommer kunna ha de här kläderna lite längre! ♥
 
Efter besöket på Swebank så drog vi vagnen vidare för att möta upp min syster för att luncha på stan, vi promenerade till Grönsakstorget och käkade på en av våra favoritställen som ligger där, jag tror att det heter något i stil med "Soppa & Sunt", skitmysigt! Sen drog vi en varsin kaffe på Espresso House och Nova passade på att vakna ur sin vagn-dvala för att på blöjan bytt och bli ammad, något jag känner att jag har nemas problemas att göra numera! Folk får titta bäst de vill.
 
Efter x antal timmar av tjöt och skratt och fönstershopping typ så drog jag och Nova hem igen. Väl hemma så passade vi på att leka en stund i babygymmet innan pappa Pierre kom hem till oss och det var den dagen ♥
 
 


Utflykt

Idag stack jag och lillgrodan iväg på vår första tågresa tillsammans för att hälsa på den undersköna Lina och hennes fina gravidmage en stund!
Allting gick hur smidigt som helst och jag förstår inte riktigt varför jag var nervös, men det bottnade nog litegranna i att jag var rädd att ingen skulle hjälpa mig och jag behövde lyfta av/på vagnen någonstans. Jag slapp det som tur var eftersom tågen är fullt utrustade med liftar och grejer - kalasbra!

Borta bra men det bästa är såklart att komma hem för att gosa med pappa Pierre som har jobbat hela dagen och säkerligen saknat oss lika mycket som vi har saknat honom. Hadegötthej!


Bekväm och praktisk

Kolla vad fint vi gör det i sovrummet:
 
 
Kan varmt rekommendera en säng med förvaring under, lådorna i just den här stommen är enorma och vi kan trycka in både det ena och det andra här. Min plan är att ha lakan och annat i dem som hör sängen till, så kan vi använda våra garderober i hallen till roligare grejer än bäddset och lakan. Tipp-topp!
 
Nu ska jag och Nova lyssna på Bruno Mars och steka kyckling till pappa Pierre som jobbar hemifrån idag ♥ Idag kommer både Alicia och Marcus på besök förresten, full ruljans på finbesöken vill jag lova!
 

RSS 2.0