Thailand 17/12-2011

Hotellfrukost!
Alltså.. När jag skriver hotellfrukost så ÖNSKAR jag verkligen att jag menade en sån där stor buffé med frukter, grönsaker, bröd, ägg i olika former och sånt där.. Meeeeen det fick vi inte. Vi fick en liten meny där man kunde välja antingen "Danish breakfast", "American breakfast" eller "Continental breakfast". Jättetråkigt men det fick duga eftersom vi hade betalat för den iochmed att vi bokade hela resan :/
.
Utsikt!
Från vår balkong såg man inte vatten.. Man såg berg! Men vi var mer än nöjda med detta för det var en av de mäktigaste utsikterna jag skådat med berg av palmer och andra tropiska träd. En soluppgång när Pierre råkade vara vaken så berättade han att man kunde höra aporna ropa till varandra :) Coolt.
.
Strandliv
Jag kan nog inte med ord beskriva känslan av att betala 50 svenska kronor för två solstolar under en hel dag, överleva på öl för 12,- styck och mat för lika mycket... Samtidigt som det är så löjligt billigt så steker solen på med sina 30 grader och när man svalkar sig i vattnet så är det ändå runt 27 grader varmt. Ja, det är så löjligt som det låter :) Jag och Pierre låg i skuggan under hela första dagen (och många andra) men ÄNDÅ så brände Pierre sig på det konstigaste sättet jag sett.. Man kan inte riktigt se det på bilden här ovanför men det ser ut som formen på italien som slingrar sig ner över hans bröst. Heltokigt!
Btw, Pina Colada i en kokosnöt ser säkert gott ut och är det säkerligen för de som gillar kokos.. Jag däremot körde dissen på den resten av resan. BLÖ!
.
Ja, ja och åter JA.
Typ 10 svenska kronor kostar den här skönheten med sina 6,4 alkoholprocent.
6,4 tänker ni nu - det låter ju starkt. Men charmen med Chang är att det inte finns någon säkerhet på att det alltid är 6,4%, det är bara vad den innehåller som lägst! Så jag är inte allför förvånad att vi vissa kvällar blev stenfulla på mindre än en kvart ;)
.
Phuket Town
Vi såg Twilight-filmen på en mysig biosalong här (dock inte med fällbara säten som vi hade hoppats på..) och den var faktiskt bra! Jag skiter i vad alla andra tycker nu, jag gillade den och hoppas fan att hon den där lama bruden börjar kötta i nästa film nu.. Glad tjej medan vi väntade på vår taxi ♥
.
Vi drack inte bara Chang efter bion - vi drack öl medan vi såg på bio. Ärligt talat Sverige - hur svårt ska det vara att få ta sig en liten bira medan man kollar på film!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0