Currykyckling med blomkålsris (LCHF)

Recept 2


Steg 1. Köp ett stort blomkålshuvud (eller några små).
Steg 2. Riv hela huvudet med hjälp av ett rivjärn, använd de stora hålen på järnet så att det inte blir för smått..
Steg 3. Koka upp en kastrull med vatten!
.
Steg 4. När vattnet kokar - häll ner all den rivna blomkålen på samma gång.
Steg 5. 1 sekund, 2 sekunder, 3 sekunder, 4 sekunder, 5 sekunder, 6 sekunder, 7 sekunder, 8 sekunder, 9 sekunder, 10 sekunder. HÄLL UT I ETT DURKSLAG! När allt vatten runnit av kan du bara slänga tillbaka allt i kastrullen igen och krydda som du vill :)
.
Steg 1. Hacka upp några kycklinfiléer och stek dem försiktigt i hur mycket smör som helst.
Steg 2. Krydda med lite curry
Steg 3. Blanda ner en klutt creme fraishe.
Steg 4. Äsch, ta i hela burken, det är ju så gött!
.
Steg 5. Blanda ner en halvliter vispgrädde
Steg 6. Krydda med salt, svartpeppar och mera curry ifall det inte var tillräckligt! (smaken är ju som baken)
Steg 7. Släng upp allt på tallriken tillsammans med en tomat!
Jag lovar er, det smakar precis som ris och är svingott :)
Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0