Groezrock 2011 - part 3

Herregud var jag skriver... Men jag har nämnt förut att jag endast skriver för att komma ihåg så därför försöker jag få med ALLT!
På tal om det så har jag glömt att berätta om Fabians lilla missöde med en tysk trottoarkant första kvällen.. Han snubblade till och trampade snett, ett litet missöde som ledde till att han gick runt med kryckor under HELA festivalen. Fyfan vilken kämpe :D
Jag fyller i när jag kommer på att jag har glömt något så jag får ursäkta om jag bryter från historien ibland.

Lördagen har härmed börjat och redan klockan 8 var det olidligt varmt i vårat jättetält så vi tog våra stolar och satte oss med en varsin öl i morgonsolen och väntade på resten av the crew :)
När alla hade vaknat så stack killarna iväg för att hämta sina instrument i bussen eftersom lördag betyder att det är spelningsdags! 12.50 skulle de vara på scen så jag tror tyvärr inte ens att hälften av alla människor hade vaknat vid den tiden. Jag och Anna hade hand om filmkameran och nästan längst fram och filmade hela spelningen som var det bästa jag sett dem göra! Jag säger inte detta som en flickvän till sångaren för jag gillade CV redan när jag var 15 men JÄVLAR vilket band det är alltså.. Slår inte den nya skivan nu så tänker jag gå berserk på musikindustrins alla topshots och sparka dem i öronen.

Värmen under den här spelningen gjorde mig och Anna SJUKT hungriga och olidligt törstiga så vi sprang iväg och käkade medan killarna lämnade tillbaka sina instrument i bussen. Spana in den här lådan med spaghetti bolognese:



Efter att ha ätit så kollade vi på Sugarcult som var asballt! Efter det stack vi vidare till Dashboard Confessional som jag aldrig hade hört tidigare. Nu i efterhand undrar jag vart fan jag har hållit hus för att ha kunnat missa detta?! Killen står alltså på scen med en akustisk gitarr helt ensam på Mainstage.... Jag var helt förtrollad!



Här kommer en liten rad med bilder som jag inte kan placera helt rätt under dagen, men de är fina:









Mr Lund sprang runt och busade med Fabbes kryckor och om man har lite alkohol i kroppen kan det lätt bli lite vingligt för den ovane. Då ramlar man.
Förövrigt så tryckte Lund lite smått ovilligt i sig en hel viagra mitt på dagen!
Jag känner inte till följderna utav detta men jag vet att en av de andra killarna som svalde en senare hälsade på oss med helflagg. Det var konstigt.



Dagens citat har Anna tagit hem:
"Fuck you!"
Inte så jätteroligt bara när ni läser det sådär kanske men om ni tänker er att en äkte "woo-girl" springer fram till en liten Anna och sprutar vatten på henne och skriker "Woooooo!!" så vet ni varför Anna tar ton och försiktigt piper ut sig "fuck you!!" xD HAHAHA <3



Tack vare den här mannen var Belgien och den här festivalen världens bästa upplevelse :)
Jag älskar dig Pierre <3



Jag sa ju att jag skulle bränna mig på näsan!





Jag vet inte vart jag ska ta vägen med all lycka den här resan har gett mig!
Ett av de lyckligaste ögonblicken gav min man mig när vi såg The Used och han brast ut i gråt. Det blev för mycket känslor och minnen så han bara sprack och det var så jävla fint <3
Förövrigt så var The Used bäst på den här festivalen och vi hade inte kunnat avsluta detta bättre!



Personlig favorit: I caught fire



Efter detta gick vi och la oss så jag tackar återigen för att ni orkat plöja igenom ett tredje inlägg!
Köss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0