Saltholmen och soffhäng! (vecka 40+4)

Snabb uppdatering om dagen som gått och lite bilder från Instagram tänkte jag dela med mig av nu, känns så jävla trist att lägga upp såhär dåliga bilder men håll till godo - både jag och Pierre ska använda kameran bättre snart! Tror jag är lite avtrubbad eftersom jag inte har något redigeringsprogram än heller. Menmen, det gör inget, bilder som bilder!
 
Imorse smällde jag i mig tre stora favoriter till frukost; knäckebröd med saltgurka, hallonyoughurt med lite müsli och Bravo apelsinjuice! Dregglar lite över skrivbordet när jag ser den här bilden nu faktiskt. Pierre som är nyttigheten själv nuförtiden åt sportknäckebröd med keso och rökt kalkon.. Efter graviditeten och amningen så ska jag också börja tänka på hur och vad jag äter, inte bara trycka i mig allting som är gott. Jag ser fram emot en sundare livsstil med både träninng och nyttigare mat. Men som sagt - en sak i taget och just nu håller jag på att (förgäves eller?!) försöka föda fram en onge.
 
Vi tog en kort sväng ut till Saltholmen! Egentligen hade vi tänkt ligga här hela dagen och sola våra stackars bleka kroppar så vi hade med oss full matsäck med lunch, kaffe och bullar. Meeeeen vädret går inte alltid att lita på så VIPS var molnen hopade över hela himmeln och det blev lite kallt i vinden så vi promenerade hem igen. En fin timme fick vi dock på klipporna och det är inte fy skam när vi legat instänga i lägenheten en hel vecka. Bebisen verkar ha fått en ny hobby inne  i magen också, nämligen att stånga mig rätt ner i musen. TACK för det älskade barn säger jag bara, det är jätteskönt. Ibland får jag promenera (vagga) som om jag bajsat ner mig eftersom det känns som att hela hennes huvud sjunkit ner som ett bowlingklot mellan benen på mig. Men jag ska inte klaga, varje tecken på att hon jobbar sig åt det hållet tar jag med glädje tusen gånger om hellre än att hon bara ligger stilla ♥ När vi kom hem somnade vi i sängen och sov middag i nästan 2 härliga timmar tillsammans med våra mysiga katter!
 
Efter tuppluren drog Pierre fram gitarren och underhöll både mig och magen med musik & sång ♥ En halvtimme in i spelandet ungefär så fick jag helt plötsligt från ingenstans världens sammandragning varpå jag utbrister:
"Jävlar älskling! Jag har världens sammandragning! Känn, kom och känn, magen är stenhård överallt!"
Det är inte så att jag aldrig kännt en sammandragning innan, har haft dem sedan vecka 25 typ, men det är ovanligt att de kommer när jag sitter helt stilla.
Pierre känner över hela magen, lutar sig närmare med ansiktet och säger:
"Bra fröken livmoder!" och går och sätter sig med gitarren igen och fortsätter spela.
Haha alltså min underbara, snygga sambo ♥ Du är så rolig.
Vid ett senare tillfälle sa han även att "hon" är duktig som fixar sammandragningar och jag gick väl mer eller mindre loss på det eftersom jag anser att det är JAG som fixar sammandragningar, inte bebisen. Men tydligen så menade han min kropp och "det är väl en hon eller?!". Tji fick jag!
 
Såhär glad blir jag när mina potatisklyftor nästan är klara i ugnen och jag inser att jag snart ska få trycka i mig dem tillsammand med gräddfil och kyckling. Kan tänka mig att jag kommer vara lika glad för ett igångsatt värkarbete som för potatisklyftor när det väl är dags för det, om inte gladare haha. Vi får se, det kanske även kommer vara så att jag kommer se snäppet mer skräckslagen ut. Ska försöka fånga det på bild så får vi jämföra.
 
Så ja, det var kvällens update! Ingen bebis och inga som helst tecken på att det skulle vara nära så nu ska jag och Pierre chilla i sängen tills vi somnar (såklart..........) och fläkten står och blåser runt kall luft i hela rummet, halleluja! Nattinatt fina ni ♥
// En mycket trött och lite smått otålig blivande mamma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0