Heffaklumpen (vecka 40+3)

Idag har jag kännt mig som en enda stor heffaklump! Tycker numera att mina steg låter mer när jag går, min röv landar liksom lite hårdare i soffan när jag sätter mig ner och mina fläbbiga armar svänger omkring lite tyngre i luften medan jag går. Konstigt nog så är det själva bebismagen som känns mest elegant just nu. Den är ju bara där liksom.
Visst, den är lite ivägen när jag ska böja mig ner för att hämta upp något som mina klumpiga händer tappat på golvet, men förutom det så är den bara.... fin ♥ På tal om att böja sig ner så är det oerhört charmigt att se mig göra detta nuförtiden, jag måste nämligen böja mig framåt en liten bit för att sedan sära på benen och fortsätta i någon slags mixad squat/framåtböjning... En liten extra finess är även att jag stönar lite besvärat varje gång jag gör den här "övningen" eftersom min ryggrad blir chockad över hur tung jag blir helt plötsligt och luften bara pyser ut mig ungefär.  Sexig är mitt mellannamn!
 
Idag har vi legat i soffan nästan heladagen och kollat klart på de avsnitt av The Vampire Diaries som finns ute än så länge, fin serie det dära även om huvudpersonen Elena är en jävla gnällspik! Vi avslutade även kvällen med en varsin blåbär- och vaniljmilkshake som var supergod, den hjälper rätt fint mot min halsbränna också så jag ska nog försöka köra en shake per dag tills trollet väljer att komma ut till oss.
 
Nu är det dags att sova och jag satte mig egentligen bara vid datorn för att skriva i vår kassabok/månadsbudget men det är ju så svårt att hålla fingrarna borta från bloggen när man har så mycket att skriva av sig! Men nu får det räcka för idag, vi väntar fortfarande på att bebis vill komma ut så nu ska vi ligga bredvid varandra i sängen och spela Candy Crush en stund innan vi släcker lamporna och hoppas på att jag vaknar med värkar eller något om några timmar. Over and out! ♥
 
 
Hallåååååååååååååååååååååå? ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0