Havstenssund över helgen (vecka 30+0)

Eftersom jag sitter på jobbet så slänger jag inte lite random instagramblider från helgens vistelse i Havstensund, jag har tusen och åter tusen bilder på telefonen egentligen men jag tar och fläcker upp dem när jag kan få sätta mig ner och redigera med dem lite innan. Se och njut.
 
 
Pierre kände sig lite sportig och testade motionscykeln. Efter ungefär 2 minuter hoppade han av och drog av sig hoodien, han kände sig med andra ord SJUKT besegrad! Kanske spinning är något för dig älskling?
 
 
Världens bästa lillebror var med oss en stund på lördagen innan han var tvungen att fly sin kos till några av hans kompisar som skulle fira 20-årskalajs. Alltid lika tråkigt när han inte kan vara med, och det tyckte mormor och morfar också.
 
 
Vi tog årets första båttur ut till Långeskär och promenerade långt och länge på klipporna. Finns inte mycket som får mig att känna större ro än att bara titta på ett glittrigt hav med solen i ögonen. Blöh, jag känner hur filosfisk jag låter nu men det är svårt att inte låta bli när man mår så jävla bra på klipporna. Att titta på havet, lyssna på vågorna, plocka snäckor.. ♥
 
 
Promenader är något av ett måste när man är här ute - det blir alltid minst en långprommis om dagen. På söndagen strosade vi oss runt "baksidan" av Havstenssund och kollade på alla blåsippor som slagit ut, det var verkligen sjuka mängder överallt och ibland kunde jag inte låta bli att fundera på varför i hela fridens namn de är fridlysta.. Det finns ju så många! Notera nu att mina ord innehåller en liten dos av ironi, jag är helt och hållet med på att de ska vara fridlysta såklart. Och nej, jag plockade ingen. Men jag kanske råkade trampa på någon. Fan vad mamma och hennes lillasyster är lika förresten. Vi skrattade faktiskt rätt gott åt dem när de satt bredvid varandra i samma färgskala och med händerna i knät båda två. Och sjalarna såklart, lite lätt knutna runt halsen. Älskar er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0